Waarom doen we het: Clean your home, Save the Planet

Wassen en schoonmaken kan en moet duurzamer. Het kan toch niet zo zijn dat we ons huis schoonmaken maar dat de wereld om ons heen alleen maar viezer wordt. Green Soap Company ziet een wereld voor zich waarin alle was- en schoonmaakproducten gemaakt zijn van plantaardige ingrediënten en ook de verpakkingen zo gemaakt zijn dat ze het milieu zo min mogelijk belasten.

Hoe doen we het: No business like (sustainable) soap business!

Green Soap Company zet duurzame was- en schoonmaakproducten op de markt. Op die manier hopen ze consumenten over te halen om vaker en meer met duurzame producten te gaan schoon maken. Ook heeft de Green Soap Company tot doel om collega-fabrikanten en -winkeliers te inspireren om meer duurzame producten te gaan maken.

Wat doen we: The Green Soap of Home

Onder de vlag van de Green Soap Company werken we met 2 merken: Marcel’s Green Soap en Driehoek.

Marcel’s Green Soap is een nieuw merk, elk product van Marcel’s Green Soap belooft je 3 dingen:

  1. Het ruikt fantastisch
  2. Het maakt geweldig schoon en
  3. Het zit vol met ingrediënten uit de natuur

Driehoek is een merk dat al 120 jaar oud is en gemaakt is van plantaardige zeep. Het was dus al duurzaam nog voordat we wisten wat duurzaam was. Driehoek is daarmee actueler dan ooit en dat mag iedereen weten!

Wij streven er naar om al onze producten in plantaardig of gerecycled plastic te verpakken en altijd met gerecycled papier en karton. De verpakkingen van de producten van Marcel’s Green Soap zijn al gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Help ons mee de groene schoonmaakrevolutie tot een succes te maken!