Title Image

De Duurzame Box

De Duurzame Box

We worden met elkaar steeds bewuster en groener. En dat is goed nieuws! Maar welke producten en merken zijn nu écht goed voor mens, dier en planeet? Om je een handje te helpen slaan Weleda en Marcel’s Green Soap de duurzame handen ineen. In de Duurzame Box vind je een selectie van heerlijke, eerlijke en duurzame producten. Met zorg geselecteerd, voor jou.

Door geen onnodige cadeaus te kopen, maar voor een duurzaam cadeau te gaan waar iemand écht iets aan heeft, kunnen we samen een schonere wereld creëren. Verras je geliefden, vrienden, collega’s of familie daarom met de Duurzame Box!

En wat helemaal mooi is: 20% van de winst van de Duurzame Box gaat naar Naturalis en Vogelbescherming Nederland. Zo doen we samen een bijdrage aan het behouden van biodiversiteit en vogels.

Wat zit er allemaal in de Duurzame Box?

In de Duurzame Box vind je producten van Naturalis, Vogelbescherming Nederland, Tony’s Chocolonely, Join the Pipe, Weleda en natuurlijk Marcel’s Green Soap. Via deze link vind je alle informatie over de Duurzame Box en ontdek je wat er precies in zit.

“En wat helemaal mooi is: 20% van de winst van de Duurzame Box gaat naar Naturalis en Vogelbescherming Nederland. Zo doen we samen een bijdrage aan het behouden van biodiversiteit en vogels.’’

 

De Duurzame Box zakelijk bestellen? Neem dan contact op met Erik van Bemmelen, via erik@greensoapcompany.com

Avatar foto

Manon van Vliet

Content Marketeer

Stell deine Frage!

Bei GSC lieben wir Fragen. Weil wir glauben, dass Neugier für den Fortschritt unerlässlich ist. Stellen Sie also Ihre Frage!