Supply chain en open source

Green Soap Company: Thought Leadership door geven en krijgen

Green Soap Company werkt vanuit de Open Source gedachte. We willen Thought Leader zijn, maar weten tegelijkertijd dat we de wijsheid niet in pacht hebben en voortdurend moeten leren om scherp te blijven. Wij denken dat als je kennis deelt, deze zich verdiept door de feedback en inzichten van anderen. Dat is Open Source. Bovendien denken wij: als je geeft, dan krijg je. Open Source werkt wat ons betreft twee kanten op. Wij staan dus open voor alle mogelijke vragen van alle mogelijke partijen als het gaat om onze producten, onze processen of onze leveranciers.

Onze supply chain en Open Source

Veel mensen zeggen ons dat we productiefaciliteiten moeten integreren in ons bedrijf. Dat levert immers marge op. En toch doen we dat niet. We leggen geen activa vast in stenen, maar investeren vooral in de ontwikkeling van onze producten en merken. Productie is niet onze business, vinden wij. We werken inmiddels samen met negen verschillende fabrieken die verschillende dingen kunnen maken. Die opzet van onze supply chain maakt ons veel flexibeler dan eigen fabrieken. Het enige wat we daarbij opgeven is een stukje marge. Tegelijkertijd inspireren en motiveren we de fabrieken waarmee we samenwerken om te verduurzamen. Voor ons gaan fabrieken bijvoorbeeld met gerecycled plastic werken, iets wat ze wellicht anders niet hadden gedaan. Ook zij gaan dus actief meewerken aan het realiseren van onze missie.

Werken met Green Soap Company: een enorme plus voor leveranciers

Onderdeel zijn van onze supply chain en ons open source denken betekent voor leveranciers een enorme plus. Immers, Green Soap Company loopt voorop als het gaat om verduurzaming. Leveranciers leren nieuwe formules en komen in aanraking met nieuwe technologie, die ze ook aan andere afnemers kunnen aanbieden. Nu gaan werken als leverancier met Green Soap Company betekent vooroplopen. Over drie jaar beginnen betekent achteraan aansluiten in de rij.

Vragen?

Heb je een vraag over producten, onze processen, ons denken over open source of onze leveranciers of zou je leverancier willen worden van Green Soap Company, mail dan naar info@greensoapcompany.com

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.