Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag werken bij GSC. Kan dat?

We groeien hard, dus we zijn voortdurend op zoek naar mensen die bij ons passen en het Green Soap Company DNA hebben. Niet iedereen past namelijk bij ons, hebben we geleerd. Ons bedrijf vraagt een specifiek type mens, waarbij mentaliteit misschien nog wel belangrijker is dan diploma’s. Benieuwd of jij het Green Soap Company DNA hebt? Ontdek het hier.

Ik wil graag stage lopen bij GSC. Kan dat?

Green Soap Company is een unieke omgeving voor afstudeerders om hun studie in de praktijk te verdiepen door onderzoek of projecten gericht op ontwikkeling van onze merken, producten en/of organisatie. Geen platgetrapte paden, maar innovatie zoals hij is bedoeld. Geen koffie halen of de post sorteren, maar dingen doen die wezenlijke waarde toevoegen aan Green Soap Company en aan jouw ontwikkeling. Klinkt goed? Ontdek hier of een stage bij Green Soap Company iets voor jou is.  

Hoe word ik Brandpartner van GSC?

De wereld verbeteren doe je niet in je eentje. Daarom is de Green Soap Company altijd op zoek naar partners met wie wij dat samen kunnen doen. Ontdek hier met welke partners we al samenwerken en welke mogelijkheden wij zien om samen te werken.   

Ik wil mijn eigen duurzame merk starten. Kan ik bij jullie leren hoe je dat doet?

Wij vinden het altijd leuk om andere merken en startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Voor ons zijn dat geen concurrenten maar “brothers in arms”. Hoe meer partijen zich in zetten voor verduurzaming, hoe meer impact we kunnen maken. Stuur ons gerust een berichtje via de contactpagina.

Kan ik jullie producten verkopen?

Wil jij meedoen aan het realiseren van onze missie: niet alleen een schoon huis voor onze kinderen vandaag maar ook een schonere wereld voor onze kinderen in de toekomst? Word dan retailpartner met onze producten en zit direct in de voorste wagon van de trein die de wereld duurzaam maakt! Op deze pagina lees je hoe je retailpartner kunt worden.

Ik heb ideeën voor een nieuw product. Hebben jullie interesse?

Wij barsten van de ideeën, maar we zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar meer! Stuur gerust een mailtje naar eefje@greensoapcompany.com en zij gaat er samen met je naar kijken. 

Hoe word ik onderdeel van jullie supply chain?

We groeien snel en vernieuwen onze producten voortdurend om steeds duurzamer te worden en meer impact te maken. Denk je als leverancier ook mee te kunnen helpen aan onze duurzame missie? Stuur dan een mailtje naar ronald@greensoapcompany.com  

Wat is jullie positie t.o.v. het gebruik van plastic?

Wij zijn niet tegen plastic maar wel tegen plastic afval. Afval bestaat niet zeggen wij. Plastic is een prima materiaal om producten in te verpakken, maar gebruik als het even kan gebruikt plastic en zorg dat je het netjes bij het plastic afval gooit als je het gebruikt hebt. Zo ontstaat er een stroom aan gerecycled plastic waarmee we dezelfde plastic keer op keer kunnen gebruiken.

Wat is jullie positie t.o.v. het gebruik van palmolie?

Er wordt te veel palmolie gebruikt op de wereld. Ook voor zeep is palmolie een populair en veel gebruikt ingredient. Maar palmolie is écht niet overal voor nodig. Daarom zijn wij achter de schermen druk op zoek naar alternatieven voor dit ingrediënt. Voor een aantal van onze producten is dit al gelukt. Onlangs lanceerden we het eerste vloeibare palmolievrije wasmiddel van Nederland. Hier lees je er alles over.

Wat zijn de merken van GSC?

Green Soap Company staat voor meerdere merken. Wij zijn een organisatie achter een aantal duurzame merken, die helpen om onze missie te realiseren. Ze hebben elk hun eigen merkidentiteit en positionering, waardoor ze elk een eigen plek in de markt hebben voor een specifieke groep fans. Want niet elke groep consumenten heeft hetzelfde profiel en dezelfde behoeften. Onze merken laten zien dat we dat niet alleen begrijpen, maar ook werk maken van het invullen van producten die behoeften te bevredigen. Op deze pagina lees je meer over onze merken.

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.