Retailpartners

Profiteer van de kracht van de merken van Green Soap Company!

Er is een groeiende vraag naar Eco merken, vooral ook in was-, schoonmaak- en verzorgings-producten omdat hier nog zo weinig door de traditionele leveranciers is gebeurd. Daarom is Green Soap Company de ideale partner voor jou. De huidige spelers in de markt zijn er alleen maar op uit om zoveel mogelijk van hun producten te verkopen. Dat leidt er vaak toe dat ze steeds meer in promotie aanbieden om zo de consument aan hen te binden. In veel categorieën. Green Soap Company groeit hard. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Wil jij meedoen aan het realiseren van onze missie: niet alleen een schoon huis voor onze kinderen vandaag maar ook een schonere wereld voor onze kinderen in de toekomst? Word dan retailpartner met onze producten en zit direct in de voorste wagon van de trein die de wereld duurzaam maakt! Onze retailpartners helpen ons om méér fans te creëren die ons op hun beurt helpen om onze missie te realiseren. Maar retailpartners profiteren tegelijkertijd van de kracht van de merken van Green Soap Company en van hun concrete kwaliteit.

Onze producten zijn bij een aantal grotere ketens te koop. Daarnaast ook bij meer dan 800 andere winkels. Heb jij een winkel en geloof je in de missie van Green Soap Company? Doe dan mee aan het realiseren van onze droom! Groot of klein, boerenwinkel, kledingboutique of interieurzaak, campingwinkel of winkel bij de jouw boerderij? Neem contact met ons op, als je interesse hebt om deel uit te maken van onze beweging!

Onze retailpartners

Retailpartner worden?

Wij willen de verbindende factor zijn tussen partijen die een beweging richting meer duurzaamheid willen ondersteunen. Doe je ook mee als Retailpartner?

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.