Brandpartners

Green Soap Company zoekt brandpartners

Ook Brandpartners hebben eigen fans, familie, vrienden, kennissen of collega’s. Als ondernemers hebben ze met hun producten of diensten een eigen groep mensen om zich heen verzameld. Het leuke hierbij is: mensen die bijvoorbeeld duurzame energie inkopen bij Van de Bron bij Van de Bron, vaak ook mensen zijn die een duurzaam geproduceerde spijkerbroek of producten verpakt in of gemaakt van gerecycled plastic willen kopen. Of duurzame zeep. En daar raken Green Soap Company en Brandpartners elkaar. Door samen te werken, worden we er allemaal beter van. Samenwerken met mensen die ook de wereld willen veranderen en die samen met gelijkgestemden een zetje willen geven in de goede richting.

Wie zijn er al brandpartners van Green Soap Company?

Green Soap Company werkt onder meer samen met:

Vandebron Energie

Vandebron biedt alleen energie aan die écht duurzaam is opgewekt op Nederlandse bodem. Vandebron pleit voor een eerlijke en transparante energiemarkt, zónder groengewassen energie. Ook voor Marcel’s Green Soap is groenwassen dagelijkse kost, maar dan in de positieve zin van het woord. Daar krijgen we goeie energie van!

World Animal Protection

In samenwerking met World Animal Protection werken we aan een schonere wereld voor mens en dier! Samen voeren we campagne om aandacht te vragen voor de palmolieproductie en het effect daarvan op het milieu en dierenwelzijn.

Weleda

Met Weleda hebben we de duurzame handen ineengeslagen om het leukste, lekkerste en duurzaamste cadeaupakket van Nederland te maken. De Duurzame Box bevat producten van Tony’s Chocolonely, Join the Pipe, Naturalis, Vogelbescherming Nederland en natuurlijk van Weleda en Marcel’s Green Soap zelf.

Smyle

Met Smyle gaan we voor de plasticvrije badkamer. Waarom nog een plastic tandpastatube gebruiken als je ook de tablets van Smyle hebt? Onze plasticvrije body- en shampoo bars passen hier perfect bij.

Carré

Onze sterren verdienen een toneel. En wat is er nou een mooier toneel dan Carré? Alle sterren die in Carré staan wassen backstage de handen met Marcel’s Green Soap.

 

The Good Roll

Samen met The Good Roll zorgen we ervoor dat het kleinste kamertje ook het groenste kamertje wordt! The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen.

HVC Groep

Onze plastic flessen worden gemaakt van 100% gerecycled plastic. We waren de eerste in West-Europa die dit konden zeggen en sindsdien volgen velen ons gelukkig! In partnerschap met duurzaam afval- en energiebedrijf HVC zorgen we dat al jouw plastic een nieuw leven krijgt. Dus scheid je plastic afval, dan maken wij er samen mooie producten van!

Brandpartner worden?

Wij willen de verbindende factor zijn tussen partijen die een beweging richting meer duurzaamheid willen ondersteunen. Doe je ook mee als Brandpartner?

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.