Ons team

Green Soap Company: ons team

Bij Green Soap Company stellen we hoge eisen aan onze collega’s, maar zijn we vooral een beetje familie. Zo zitten we elke dag met ons team samen aan tafel en praten we over nieuwe huizen, interieurs, baby’s, sport en puberkinderen en hun capriolen. Het is een gezellige, veilige en prettige omgeving, waarbij de vraag wat jij bijdraagt aan het team en aan het realiseren van onze missie altijd centraal staat.

Green Soap Company: leer onze teamleden kennen!

Maak kennis met het team achter Green Soap Company.

Marcel Belt – Chief Soap Officer

“Wat ik zou tof vind aan Green Soap Company is dat we met een klein team echt impact aan het maken zijn. Steeds meer mensen kennen ons en steeds meer mensen praten over ons. Het leukste aan werken bij Green Soap Company is dat iedereen er elke dag weer voor gaat en dat we succesvol zijn. Elke week is er wel weer een succesje te boeken. En ergens in mijn hoofd klinkt een stemmetje die zegt dat dit wel eens heel groot zou kunnen worden. No business like soap business! En als ik niet met zeep bezig ben? Ik ben gek op avontuurlijke reizen (moet wel mijn footprint een beetje in de gaten houden) en muziekfestivals bezoeken (Lowlands, Pinkpop). Ik zou ook graag willen zeggen dat ik saxofoon kan spelen maar alle drie mijn dochters vinden van niet….:)  

Rick Brinkmann – Sales Soap Director

“Het leuke van werken bij Green Soap Company is dat iedere dag er anders uit ziet! We zijn nog klein en moeten elkaar helpen waar we kunnen. Daarnaast verandert de markt continue, is er meer en meer aandacht voor duurzaam en daar weten we heel goed van te profiteren. De focus ligt op distributie, op ons assortiment, dat afgelopen jaar weer verder is uitgebreid en op onze organisatie die hard meegroeit. Daarnaast zijn we enorm ondernemend, goede ideeën kunnen we snel uitvoeren (de lijntjes zijn heel kort) en we investeren continue in de naamsbekendheid van Marcel’s Green Soap! Uiteindelijke doel is natuurlijk dat iedereen spontaan aan Marcel’s Green Soap denkt als het om duurzaam schoonmaken en persoonlijke verzorging gaat. #Marcel’sGreenSoap#feel good cleaning#. Naast mijn werk ben ik verder regelmatig op de tennisbaan, met mijn zoon op het voetbalveld of zit ik op de racefiets (ook richting kantoor!). En ik per jaar even ‘resetten’ tijdens een fijne vakantie met de familie!” 

Eefje Maquine – Product development

“Het schijnt dat het reukvermogen van een hond 20x sterker is. Nou, dan kennen ze mijn neus nog niet. Bij Green Soap Company ben ik dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe duurzame producten en het verbeteren van het huidige productassortiment. Geur speelt een enorm belangrijke rol bij ons! Ik houd contact met leveranciers en fabrikanten en zeg altijd dat ik een enorme controlfreak ben. Dat is ook niet gek als je sinds kort moeder bent geworden. Ik heb immers een kleintje dat – net als ik – allerlei nieuwe dingen wil ontdekken. Naast mijn werk loop ik graag in de natuur om nieuwe luchtjes te ontdekken.”

Erik van Bemmelen – Marketing & Partnerships

“Sinds het prille begin aan de keukentafel ben ik betrokken bij Marcel en zijn Green Soap. In de afgelopen jaren heb ik het bedrijf zien uitgroeien tot een enthousiast team dat veel met elkaar deelt en de schouders eronder kan zetten als dat nodig is. Klein genoeg om flexibel en tegendraads te zijn, groot genoeg om echt impact te hebben.
Wat mij drijft is het zoeken van verbinding; met partners, inkopers en de mensen die de producten uiteindelijk gebruiken. We kunnen de transitie naar een duurzame wereld namelijk alleen samen maken. Ik ben blij dat ik daar mijn bijdrage aan kan leveren.
In mijn vrije tijd luister en ontdek ik muziek, ga ik eten met vrienden en houd ik van films, boeken en sporten.”

Maikel Purvis – Online Marketing Manager

“Het allerleukste aan Green Soap Company? Met een klein team laten we zien dat er aandacht is voor duurzaamheid én dat het nog veel meer aandacht moet krijgen. Oh… én dat vertellen we maar al te graag aan de gevestigde orde die vaak iets minder duurzaam te werk gaan. We zijn enorm ambitieus en schakelen snel. Dat zorgt voor toffe marketingcampagnes en innovatieve producten. En dat blijft niet onopgemerkt waardoor we successen samen vieren. Het mooiste van alles? We blijven groeien! Toen ik hier kwam werken, zaten we met zijn vieren op kantoor en inmiddels is het team veel groter. Verder zijn we een nuchtere club mensen, we zeggen niet voor niets: niet lullen, maar poetsen! Het hoort er dus bij dat je soms wat pakketjes staat in te pakken of de telefoon opneemt om iemand het beste schoonmaakadvies te geven. Wist je dat Driehoek Zeep perfect is om groene aanslag mee te verwijderen? Als ik uit de schoonmaakbubbel stap, dan ben ik graag met familie en vrienden, sta ik maar al te graag op een voetbalveld en heb ik sinds kort de padelbaan ontdekt.”

Manon van Vliet – Content Marketeer

“Waarom ik ’s ochtends met plezier op de fiets spring richting kantoor? Werken voor Green Soap Company is werken voor een bedrijf waar niet alleen het bedrijf, maar ook de wereld een stukje beter van wordt. Elke dag werken we met een klein team aan een grote missie: de hele was- & schoonmaakmiddelenmarkt duurzaam maken. Om aan zo’n mooie missie te mogen bijdragen en samen impact te maken, geeft veel voldoening. Elke dag weer. En als ik thuiskom? Dan blader ik graag door een interieur magazine, pak ik een sportlesje of probeer ik een recept uit het nieuwste kookboek van Ottolenghi.”

Astrid van Galen – Finance & Logistics

“Met veel plezier werk ik alweer een aantal jaren bij Green Soap Company. Van kleine startup naar een inmiddels volwaardig bedrijf. Elk jaar krijg ik nieuwe collega’s erbij. Zo leuk is dat! Met zijn allen bezig om steeds meer mensen kennis te laten maken met onze fantastische producten, heerlijke geuren en goed voor onze planeet.
Tevreden stap ik eind van de dag weer op mijn fiets, lekker naar huis.
Met een glas wijn en muziek aan, sta ik vervolgens in de keuken om het avondeten te bereiden.”

Maurits van der Steenhoven – Key accountmanager

“Als ik ergens enthousiast over ben, krijgt ook echt iedereen het te horen! Dan stop ik niet met vertellen over onze laatste innovatie of hoe we de industrie positief willen veranderen. Wanneer ik met vrienden over Marcel’s Green Soap praat gaat er meestal wel een belletje rinkelen, maar niet bij iedereen. Gelukkig is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen ons kent en gebruik gaat maken van onze fantastische producten. Als geboren en getogen Brabander houd ik ervan om met vrienden lekker te koken, eten en drinken. Daarnaast vind je mij op de tennisbaan, in een zeilboot of op een hike. Mij lijkt het supergaaf om de Mount-Everest een keer te beklimmen, aint no mountain high enough!”

Ying Ma – Junior operationeel manager

“Als starter in de banenmarkt is het geweldig om voor een snelgroeiend en duurzaam bedrijf te werken. Er is elke dag wel een succes te boeken en dat geeft mij veel energie. Niet alleen zijn de producten van Green Soap Company heerlijk in gebruik, maar is het team erachter ook inspirerend. Samen stimuleren en moedigen we elkaar aan. Dit is een hele mooie leeromgeving voor een “YUP” zoals ik. Naast werk, houd ik van lekker eten en drinken. Ik kook en bak graag zelf, maar rol ook vaak een nieuw restaurantje binnen. Voor de ultieme verwennerij zet ik dan ook nog een foute dating serie op. Met een volle buik en een drankje in mijn hand, sluit ik zo ontspannen mijn dag af.”

Anne van Dijk – Junior Key Account Manager

“Wat mij zo aanspreekt aan de Green Soap Company? Dat we werken met een klein en gedreven team om een steentje bij te dragen aan het behouden van de wereld. Het doel dat we allemaal voor ogen hebben vind ik heel mooi. Daarnaast kunnen we in een korte tijd veel realiseren omdat de lijntjes kort zijn en we zo bij elkaar kunnen langswandelen. In mijn rol als Junior Accountmanager krijg ik al veel verantwoordelijkheden en vrijheid om mijn werk uit te voeren. Naast mijn werk ben ik veel te vinden op het hockeyveld of langs de lijn in een commissie, en voor een spelletje ben ik ook altijd te porren.”

Emma Nicol – Business Controller

“Als business controller heb je de luxe om de branche te kiezen waarin je werkt. Cijfers zullen altijd cijfers zijn, tenzij je een super toffe organisatie vindt met een geweldig verhaal achter die cijfers. En dat is precies waarom ik voor de Green Soap Company heb gekozen. Ik ben weg van al onze producten, niet alleen omdat ze bijdragen aan een betere wereld, maar ook omdat ze heerlijk zijn in gebruik. Naast mijn werk ben ik een toegewijde moeder van drie, dus laten we zeggen dat mijn wasmanden nooit leeg zijn en mijn huis altijd wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken – absoluut geen straf met onze heerlijke producten!”

Pia Ludwigs – Trade Marketeer

“Na een aantal jaren in de duurzaamheidswereld gewerkt te hebben, ben ik superblij dat ik voor de Green Soap Company mag werken! Er wordt niet alleen hard gewerkt om de schoonmaakwereld te verduurzamen, er is ook veel gezelligheid. Zo lunchen we elke dag samen en luiden we op vrijdag het weekend in met een Vrijmibo. Als Trade Marketeer mag ik samen met het salesteam en de productontwikkelaars werken aan het ontwikkelen & verkopen van nieuwe producten én om een visie te creëren voor de categorie. Ook mogen mijn collega’s mij alles vragen over marktdata. Zo werken we samen aan een schonere wereld, wat een mooie uitdaging! Na veel jaren op verschillende plekken in Duitsland, Nederland en Denemarken te hebben gewoond ben ik nu blije inwoner van Amsterdam – en als ik niet aan het werk ben ga ik vaak op reis of bezoek ik mijn vrienden over de hele wereld. Ben ik toch eens in Amsterdam, dan kook en eet ik met vrienden, doe ik aan yoga en ontspan ik in de natuur of op het terras.”

Jasmijn Smit – Assistant Product Manager

“Met veel plezier ben ik na mijn afstudeerstage bij de Green Soap Company begonnen aan het echte werk, in team productontwikkeling. Het is erg leuk om als beginner op de arbeidsmarkt te werken voor een snelgroeiend bedrijf met zo’n belangrijke missie; de schoonmaakwereld verduurzamen. Hier draag ik als afgestudeerd productontwerper, met een specialisatie in duurzame verpakkingen, graag mijn steentje aan bij! Wanneer ik na een dag werken aan onze nieuwste producten thuiskom, kruip ik graag achter de tekentafel met een warme kop thee om penschetsen te maken in mijn tekenboek.”

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.