Title Image

Green Soap Company Beste Onderneming van Noord-Holland

Green Soap Company Beste Onderneming van Noord-Holland

Fantastisch nieuws! Op 25 mei 2022 won Green Soap Company tijdens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de categorie MKB Midden.

Ook Tommy Tomato, Milieu Service Nederland, Drystack & Autogroep Ursem Barten vielen in de prijzen. Mooi om te zien dat er zoveel bedrijven met een duurzame missie op het podium stonden. Samen maken we het verschil! 

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is de grootste Ondernemingsverkiezing van Nederland. In 2022 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de vijftiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Avatar foto

Manon van Vliet

Content Marketeer

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.