Title Image

Driehoek

Driehoek

Het iconische merk Driehoek is sinds 2017 lid van Green Soap Company familie. Het 120 jaar oude Driehoek richtte zich lange tijd op traditionele vrouwen boven de 50, die al jarenlang gebruiker zijn van het merk. Ze hebben dat van hun moeder geleerd. De ambitie is om ook moderne vrouwen boven de 20 jaar voor het merk te winnen. Zij hebben een bewuste levensstijl en zijn nog niet bekend met het merk en de producten van Driehoek. Driehoek is vooral een helper, die veilig, grondig en natuurlijk schoon maakt. Driehoek is:

•    Krachtig omdat het gemaakt is van pure, natuurlijke zeep
•    Natuurlijk omdat het door zijn krachtige natuurlijke formulering alle soorten vlekken aan kan.
•    Veilig omdat er alleen natuurlijke ingrediënten in zitten. En omdat het natuurlijke materialen zoals hout en steen bij uitstek niet alleen schoon maakt, maar ook beschermt.

Deze eigenschappen maken dat experts je het product aanraden. Zo zullen je moeder, de meubelverkoper of de vloerexpert je allemaal aanraden om Driehoek te gebruiken. Daarnaast is Driehoek een iconisch merk en zeer authentiek. Vele consumenten hebben al jarenlang vertrouwen in dit merk en zijn de trotse ambassadeurs van het merk. Kijk vooral ook op de website driehoekzeep.nl voor alle producten en handige tips.

“Driehoek Zeep is ook beter bekend als groene zeep. Dat komt door de kleur die Driehoek zeep oorspronkelijk had, maar het had net zo goed kunnen zijn vanwege het duurzame karakter van het merk.’’

 

 
Avatar foto

Manon van Vliet

Content Marketeer

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.