Title Image

Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap richt zich op de lichtgroene consument: mensen die het belangrijk vinden om goed voor de planeet te zorgen, maar daarin niet te streng zijn voor zichzelf. Kopers en gebruikers van was- en schoonmaakmiddelen zijn (nog) vooral vrouwen, maar mannen waarderen de producten van Marcel’s Green Soap net zo goed. De waarden en persoonlijkheid van Marcel’s Green Soap: gek op natuur, aanstekelijk, relativerend, altijd strevend naar beter, laat je lachen.

•    De producten zijn 100% vegan en de verpakkingen zijn van 100% gerecycled plastic
•    We bedenken en implementeren steeds nieuwe manieren om ons merk en daarmee de markt nog natuurlijker te maken (bv plasticvrije verpakkingen, palmolievrij)
•    Mensen die het gebruiken zijn lyrisch: vanwege de geur, de prestatie van de
producten of gewoon omdat Marcel’s Green Soap hun een goed gevoel heeft gegeven.

“Mensen die het gebruiken zijn lyrisch: vanwege de geur, de prestatie van de producten of gewoon omdat Marcel’s Green Soap hun een goed gevoel heeft gegeven.’’

Marcel’s Green Soap heeft geen concurrenten. Elk merk, elk bedrijf, elk individu mag onderdeel worden van de feel*good*cleaning beweging. Graag zelfs. Sluit je aan en voel je goed. Wil je meer weten over het merk Marcel’s Green Soap? Kijk dan op de website marcelsgreensoap.com

Avatar foto

Marcel Belt

Chief Soap Officer

Geen reacties

Plaats een reactie

Stel je vraag!

Bij GSC zijn we gek op vragen. Omdat wij geloven dat nieuwsgierigheid essentieel is voor vooruitgang. Dus tik maar in wat je wilt weten. We vinden niets gek.